Samboeravtale - en hjelp til å forvalte verdiene

Ønsker dere å inngå en samboeravtale? Advokat Lena Ødegård er et firma som kan bistå dersom dere ønsker å formulere en samboeravtale som passer for akkurat dere. Standardavtaler er ikke å anbefale, da en samboeravtale bør tilpasses den enkeltes behov. Med firmaets bistand kan dere få tilpasset den slik at den passer for deres situasjon. Samboere har begrenset arverett etter hverandre, så firmaet vil også rådgi dere med henblikk på om det også bør opprettes testament.

Har betydning for gjensidige rettigheter og plikter

Når dere inngår en samboeravtale skal dere være oppmerksomme på at en slik avtale bare gjelder dere i mellom, og ikke har betydning overfor eventuelle kreditorer. En avtale fastsetter rettigheter og plikter under samlivet og eventuelt etter samlivet. Firmaet har lang erfaring på dette området og kan hjelpe dere med å formulere en samboeravtale etter deres ønsker og behov.

La kompetente fagfolk bistå

Sørg for å oppsøke profesjonell bistand når dere skal opprette en samboeravtale. Slik unngås ubehagelige overraskelser og uforutsett problematikk. Firmaet har bistått mange fornøyde klienter på dette området opp gjennom tiden.


Dersom du har spørsmål vedrørende samboeravtale eller trenger advokat i Oslo og omegn vedrørende oppsett av samboeravtale er du velkommen til å ta kontakt!


Velkommen til Advokat Lena Ødegård.